Recensies

Regelmatig bestellen wij diverse taarten bij Lesley. We kunnen niets anders zeggen dan wat kan deze vrouw bakken!! De smaken zijn geweldig, maar dat is niet alles de decoratie van de taarten is echt een afwerking op zeer hoog niveau!! Onze Complimenten!!

Shannon

We hebben een Kat met de hoed taart besteld en hij was te gek voor woorden. Het was een grote hit met kinderen en volwassenen gelijk : prachtig en heel erg lekker! Al de vierde taart die ik van Lesly heb besteld en ze worden alleen maar beter!

Dijana

Wij hebben ook een nijntjes taart besteld en er van gesmuld. De taart zag er super mooi uit. Tot de volgende keer. groetjes Mariska

Mariska

De brandweerman Sam taart was super! Precies hoe het besproken hadden. Dank ook voor het meedenken. Behalve dat het er mooi uit zag smaakte de taart heerlijk. Bedankt!

Santouscha

Onlangs heb ik een Star wars thema taart besteld en de taart was boven al onze verwachtingen. Het was te mooi om aan te snijden! De smaak was erg goed en we hebben er 3 dagen van kunnen smullen. ?

Arti Nalini

Ik wilde een koekiemonstertaart bestellen voor mijn dochter die 100 dagen oud is geworden. Op internet gezocht en geen een sprak me echt aan totdat ik een foto van een koekiemonstertaart zag van Lesly's taartentwist. Die koekiemonster zag er erg grappig uit.(...)

kayee

De 50ste verjaardag van mijn man gevierd met deze prachtige taart.Een mooie dag als iedereen heeft al stukje taart op en krijgt je te horen dat een lekkere taart is en mooie. De goede combinatie op de taart de helft van chocolade en de andere helft was baileys(...)

Laura Torenvliet

Voor mijn 24ste verjaardag zocht ik naar een veganistische 3d taart. Veganistische taarten zijn moeilijk te verkrijgen en ik had de hoop bijna opgegeven totdat ik op deze site terecht kwam. Gelukkig kon ik mijn veganistische Chanel taart bij Lesly bestellen. De(...)

Chandenie

De kleine man van mijn zus werd een jaar en zij dacht na over een mooie taart.
Nou is mijn vriendin ruim twee jaar geleden getrouwd en die had een onwijs gave, mooie en lekkere bruidstaart laten maken.
Ik wist nog waar, zodoende samen met me zus op de site van(...)

Mildred Taal

We hebben gister de verjaardag van mijn schoon vader gevierd met deze prachtige Willem Ruys boot taart. Het was een echte kunstwerk, boven al onze verwachtingen, en onwijs lekker ook met pistache en rum vulling. Iedereen was onder de indurk, vooral ope die op de echte Willem Ruys heeft gevaren 🙂

Dijana