Recensies

Lesly de taart was superrr? lekker niemand geen woorden alles was perfect en heb veel goeie reacties gekregen en je zal er aantal klanten bij krijgen

Atefa

Het was een super mooie taart en lekker
En de service is ook top zeker een aanrader
Tot volgend jaar gr Patrick

Patrick

Zijn aller eerste verjaardagstaart, en wat voor eentje TOP!!!!!!!
Hij was er helemaal verlegen van, maare ja was wel ZIJN taart, Lesly hij was midden in de roos!!
Een geweldige taart met te gekke verjaardag.. en lekker dat ie was......

Addie

De Frozentaart was geweldig!!! Super mooi en heerlijk van smaak. Iedereen was enthousiast 🙂 Isis was helemaal onder de indruk, zo lief! Bedankt

Sandra

Wat een mooie taart was dit voor het kasteelfeestje van Milan. Alle kinderen waren onder de indruk en hij smaakte heerlijk met de chocoladevulling en aardbeienjam!!

Maribel

Regelmatig bestellen wij diverse taarten bij Lesley. We kunnen niets anders zeggen dan wat kan deze vrouw bakken!! De smaken zijn geweldig, maar dat is niet alles de decoratie van de taarten is echt een afwerking op zeer hoog niveau!! Onze Complimenten!!

Shannon

We hebben een Kat met de hoed taart besteld en hij was te gek voor woorden. Het was een grote hit met kinderen en volwassenen gelijk : prachtig en heel erg lekker! Al de vierde taart die ik van Lesly heb besteld en ze worden alleen maar beter!

Dijana

Wij hebben ook een nijntjes taart besteld en er van gesmuld. De taart zag er super mooi uit. Tot de volgende keer. groetjes Mariska

Mariska

De brandweerman Sam taart was super! Precies hoe het besproken hadden. Dank ook voor het meedenken. Behalve dat het er mooi uit zag smaakte de taart heerlijk. Bedankt!

Santouscha

Onlangs heb ik een Star wars thema taart besteld en de taart was boven al onze verwachtingen. Het was te mooi om aan te snijden! De smaak was erg goed en we hebben er 3 dagen van kunnen smullen. ?

Arti Nalini