Allergie en halal

Laat alle zoetigheden of zoet/hartige taarten en hapjes verzorgen in een prachtig samengestelde sweettable. Op een sweettable staat voor ieder wat wils en het ziet er geweldig uit. Perfecte uitvoering, oog voor detail, heerlijke smaak. Lesly’s Taartentwist begrijpt dat helemaal en bied je de zekerheid van kwaliteit, levering en hygiëne. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om geweldig uit te kunnen pakken via deze pagina.

حٓلّوِيٓات وطارطات ليسلي lesly حلويات: جًٓيدٓة، حلال,لٓذيذة, وصِحّيٓة خالية من اي مواد حيوانية مضرة كالجبلاتين وغيرها، اذ :لاتحمل رمز E الْغٓيْر مٓسْمُوح بهِ من طٓٓرٓفِ الاِيمام .اذن: من اجل استمتاعكم وسلامتكم اختاروا حٓلٓوِيات لِيسْلي lesly. شٓهِية طٓيبٓة

Vegan 

Op het gebied van vegan-taarten is er tegenwoordig veel meer mogelijk dan een aantal jaar geleden. Er zijn nu veel betere ingrediënten op de markt, waardoor een vegan-taart net zo smakelijk is, als een gewone taart. Bij Lesly’s Taartentwist hebben we veel ervaring met het maken van taart zonder dierlijke producten. Vegan-taarten zijn iets steviger van structuur en bijzonder smakelijk.

Ei-vrij

In een ei-vrije taart worden geen eieren gebruikt, maar wel roomboter. Wanneer er vanwege een allergie of vanwege geloofsovertuiging geen ei gegeten mag worden, bevelen we de ei-vrije taart aan. Wanneer u helemaal geen dierlijke producten in uw taart wil, bevelen we de vegan taart aan.

Lactose-vrij

Lactose-vrije taart behoort ook tot de mogelijkheden. In een lactose-vrije taart zit wel ei, maar geen melkproducten. De melkproducten worden vervangen door plantaardige vervangers.

Suiker-vrij of suiker-arm

Een taart is natuurlijk lekker zoet en dat kan ook zonder toegevoegde suikers. Met zoetstoffen is suiker tegenwoordig prima te vervangen. Met het gebruik van (vers) fruit kan de taart naar wens op smaak gebracht worden.

Hartig

Niet iedereen houdt van zoetigheid. Naast zoete taarten kunt u bij Lesly’s Taartentwist ook lekkere hartige taarten bestellen. Taarten met vulling van kaas, vlees of groenten vormen een lekkere variatie en passen perfect bij de borrel.  

Halal

In de taarten van Lesly’s Taartentwist worden in geen enkel geval dierproducten van onreine dieren verwerkt en geen E-nummers die niet zijn toegestaan door de Imam.