Recensies

Een Thomas de trein taart voor onze zoon besteld. Hij was in de wolken want hij leek precies. En wij waren ook blij, want de taart was ook erg lekker (en thuis bezorgd!)

Joanna

Het was een mooie/geweldige en lekkere taart. Supertaart en nogmaals erg lekker. Veel snoeprijen voor de kleintje en een heerlijke vulling van de taart. Erg lekker. Super lekker.
Althans dat waren de antwoorden van onze gasten en vooral van de kinderen. Die(...)

Andy

Chocolade Taart was heerlijk, kinderen vonden de taart echt lekker

Milind

Zulke lekkere taarten. Ik bestel nergens anders meer. Voor elke gelegenheid weet Lesly''s Taartentwist altijd wel een bijzondere taart te maken. Alles is mogelijk. Ze is zo vreselijk creatief. Ik geef haar meestal aan wat ik wil en zeg dan geef je eigen draai(...)

Bianca Talay

Super mooie geweldige taart voor de babyshower van mijn nichtje en ook nog overheeerlijk!!! Perfect verzorgd en bezorgd! Tot in de puntjes overal aan gedacht! Zeker een aanrader voor iedereen die een aparte en lekkere taart wil! Alles is mogelijk!

J.van den berg

Super mooie en lekkere verlovingstaart gekregen .. Ook erggg fijn geholpen ! Dankjewel en tot gauw!

Gule

Onze taart van afgelopen zaterdag 24/9 was heerlijk.
We hadden 3 lagen met alle drie verschillende vullingen....echt verrukkelijk.
En zoals toegezegd is onze bestelde taart niet ingestort met het warme weer.
Toppie en bedankt voor deze prachtige kunstwerk en(...)

Chaya Soedhoe

Lesly is net zo perfect als haar mooie creaties. Vroeg in de ochtend belde ik haar met een super spoedverzoek. Niet alleen heeft Lesly mij heel vriendelijk te woord gestaan maar ze is ook nog eens above and beyond gegaan met het meedenken, ontwerpen en maken.(...)

Malti