Recensies

De taart van vorig jaar was zo goed bevallen en daarom dit jaar werderom een taart besteld bij Lesly's taartentwist. Dit jaar was het een Lego Ninjago taart. De taart zag er weer super uit en smaakte hartstikke goed. De redenen dat ik volgend jaar weer een(...)

Halima Osendarp

Een mooie pooltafel als taart? Bij Leslystaart is dus wel mogelijk.lekker ook natuurlijk. Een meesterwerk.

Shahram

I came to know Lesley via cake bake love shop in Hague. They directed me to Lesley as they were fully booked. I was bit nervous initially as the design i wanted was bit complicated and i wanted the cake to look exactly how it was in the design. I was really(...)

Soumya Rajesh

had een gender reveal taart. alleen maar positieve reacties op de taart, sowieso hoe ie eruit zag maar ook de smaak was goed. en de kleur was niet te missen ? top!

Martina

Een prachtige taart van drie lagen voor mijn dochter haar eerste verjaardag. Ik heb mijn ideetjes doorgegeven en ze begreep precies wat ik wilde hebben. Mijn complimenten!

Eva Sluiter

Lesly prepared a beautifully decorated birthday cake, fluffy and light with delicious jam and botercreme. It was the best birthday cake I have eaten!

Georgia Ntogari

Wat een top service en wat een prachtige taart en cupcakes. Het waren gewoon kunstwerken. Eigenlijk te mooi om op te eten. Oneindig veel keus en heerlijke smaken. Alles kan en niets is te gek. Goed advies en er wordt echt met je meegedacht. Ik bestel mijn(...)

Naomi

Lesly made a beautiful and delicious birthday cake for my 2-year old daughter!fluffy and light!!I am definitely going to order again!

Georgia Ntogari

Lesly is net zo perfect als haar mooie creaties. Vroeg in de ochtend belde ik haar met een super spoedverzoek. Niet alleen heeft Lesly mij heel vriendelijk te woord gestaan maar ze is ook nog eens above and beyond gegaan met het meedenken, ontwerpen en maken.(...)

Malti

Een mooie pooltafel als taart? Bij Leslystaart is dus wel mogelijk.lekker ook natuurlijk. Een meesterwerk.

Shahram