Recensies

Hele goede service! Erg vriendelijk, geduldig en vooral professioneel. Taart zag er prachtig uit en smaakte heerlijk!

Sonny

We waren erg blij met de taart! Hij zag er leuk en mooi uit, was nog op korte termijn te bestellen en smaakte heerlijk. Ook de afstemming was erg fijn.

Jeannette

Ik bestel inmiddels alweer 5 jaar taarten bij Lesly en zijn zo blij dat we haar destijds ontdekt hadden. De taarten zijn niet alleen prachtig en een waar kunstwerk. Ze smaken stuk voor stuk verrukkelijk. Geen wens gaat Lesly te ver, ze kan echt alles maken. Ik(...)

Nawal

Inmiddels 2 keer bij Lesly's taartentwist een betelling gedaan. De eerste keer super lekkere oreotruffels. De tweede keer een taart met 2 etages voor 30 personen met het thema Frozen. De taart zag er super uit. Mooie grote poppen (Elsa, Anna en Olaf). De(...)

Marjolein

De taart van vorig jaar was zo goed bevallen en daarom dit jaar werderom een taart besteld bij Lesly's taartentwist. Dit jaar was het een Lego Ninjago taart. De taart zag er weer super uit en smaakte hartstikke goed. De redenen dat ik volgend jaar weer een(...)

Halima Osendarp

Een mooie pooltafel als taart? Bij Leslystaart is dus wel mogelijk.lekker ook natuurlijk. Een meesterwerk.

Shahram

Een mooie pooltafel als taart? Bij Leslystaart is dus wel mogelijk.lekker ook natuurlijk. Een meesterwerk.

Shahram

Lesly is net zo perfect als haar mooie creaties. Vroeg in de ochtend belde ik haar met een super spoedverzoek. Niet alleen heeft Lesly mij heel vriendelijk te woord gestaan maar ze is ook nog eens above and beyond gegaan met het meedenken, ontwerpen en maken.(...)

Malti

Lesly made a beautiful and delicious birthday cake for my 2-year old daughter!fluffy and light!!I am definitely going to order again!

Georgia Ntogari

Wat een top service en wat een prachtige taart en cupcakes. Het waren gewoon kunstwerken. Eigenlijk te mooi om op te eten. Oneindig veel keus en heerlijke smaken. Alles kan en niets is te gek. Goed advies en er wordt echt met je meegedacht. Ik bestel mijn(...)

Naomi