Recensies

Afgelopen zondag zo'n leuke en lekkere taart gehad van Lesly, dat ik gelijk voor de volgende verjaardag weer een taart en cupcakes heb besteld

Sheila

Super mooie angry bird taart , en smaakte overheerlijk !
Bedankt !

Patrick

Zeer creatief, klantvriendelijk, goede service, goede kwaliteit en erg lekker!
2 keer taarten besteld, beide keren fantastisch werk geleverd...

Seyhan Tunali

Ben al een aantal jaren vaste klant bij Lesly. Taarten van haar zijn super super lekker. Als ik een bestelling heb dan denkt ze altijd mee qua smaak uiterlijk etc. Ze is een schat en ik kijk nu al uit naar mijn volgende bestelling ? Heelveel succes met je taarten business ??

Ansje Jamal

Hele goede service! Erg vriendelijk, geduldig en vooral professioneel. Taart zag er prachtig uit en smaakte heerlijk!

Sonny

We waren erg blij met de taart! Hij zag er leuk en mooi uit, was nog op korte termijn te bestellen en smaakte heerlijk. Ook de afstemming was erg fijn.

Jeannette

Ik bestel inmiddels alweer 5 jaar taarten bij Lesly en zijn zo blij dat we haar destijds ontdekt hadden. De taarten zijn niet alleen prachtig en een waar kunstwerk. Ze smaken stuk voor stuk verrukkelijk. Geen wens gaat Lesly te ver, ze kan echt alles maken. Ik(...)

Nawal

Inmiddels 2 keer bij Lesly's taartentwist een betelling gedaan. De eerste keer super lekkere oreotruffels. De tweede keer een taart met 2 etages voor 30 personen met het thema Frozen. De taart zag er super uit. Mooie grote poppen (Elsa, Anna en Olaf). De(...)

Marjolein

De taart van vorig jaar was zo goed bevallen en daarom dit jaar werderom een taart besteld bij Lesly's taartentwist. Dit jaar was het een Lego Ninjago taart. De taart zag er weer super uit en smaakte hartstikke goed. De redenen dat ik volgend jaar weer een(...)

Halima Osendarp

Een mooie pooltafel als taart? Bij Leslystaart is dus wel mogelijk.lekker ook natuurlijk. Een meesterwerk.

Shahram