Recensies

Als je de show wilt stelen met een bijzondere en lekkere taart, is het absoluut een aanrader een kunstwerk bij Lesly’s Taartentwist te bestellen!

Suzanne

De taarten waren heerlijk. En super mooi gemaakt. Er zaten zelf lichtjes op die je aan en uit kon doen!

A. Ramnarine

Voor het eerst een taart en cupcakes besteld bij Lesly’s en ben echt tevreden over alles! De cake smaakte niet te droog de vulling van chocola proefde zacht aan en prachtig versierd! Me zus kreeg tranen toen ze de taart zag voor der babyshower! Echt een(…)

Tamou

Ik bestel altijd mijn taarten bij Lesly’s Taartentwist.
Taarten worden gemaakt naar wens, alleen zien de taarten er altijd mooier uit dan je verwacht.
Voor de smaken vraag ik altijd advies aan Lesly en deze zijn altijd perfect!
Mijn mooiste taart die bij Lesly(…)

Rowana

Hallo, ook ik wil graag even mijn enthousiasme kwijt over de taarten van Lesly. Dat het Lesly haar passie is merk je vanaf moment één, als je de taart met haar bespreekt! Vol enthousiasme komt Lesly met ideeën, voorbeelden, suggesties wat betreft smaak en(…)

S. Gomes

Ik heb nu 3 taarten bestelt en elke keer weet leslie me weer te verrassen! Wat een top service en prijs kwaliteit klopt als een bus! De 3 d taarten zorgen echt voor een Eye catcher op elke verjaardag weer.

Jurrien

Al meerdere jaren maken de taarten van Lesly’s Taartentwist ons feest echt compleet. De taart is al een feest op zich!!
Fijn dat er goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant.
Top taart, top service, top feest!!!

valesca

We hebben gister de verjaardag van mijn schoon vader gevierd met deze prachtige Willem Ruys boot taart. Het was een echte kunstwerk, boven al onze verwachtingen, en onwijs lekker ook met pistache en rum vulling. Iedereen was onder de indurk, vooral ope die op de echte Willem Ruys heeft gevaren 🙂

Dijana

De kleine man van mijn zus werd een jaar en zij dacht na over een mooie taart.
Nou is mijn vriendin ruim twee jaar geleden getrouwd en die had een onwijs gave, mooie en lekkere bruidstaart laten maken.
Ik wist nog waar, zodoende samen met me zus op de site van(…)

Mildred Taal

Voor mijn 24ste verjaardag zocht ik naar een veganistische 3d taart. Veganistische taarten zijn moeilijk te verkrijgen en ik had de hoop bijna opgegeven totdat ik op deze site terecht kwam. Gelukkig kon ik mijn veganistische Chanel taart bij Lesly bestellen. De(…)

Chandenie

Wil jij zelf ook een recensie toevoegen?

Jouw mening betekent veel voor mij! Heb jij een goede, leuke, fijne of slechte ervaring met Lesly’s Taartentwist? Laat dan nu je mening achter.