Recensies

Een prachtige taart van drie lagen voor mijn dochter haar eerste verjaardag. Ik heb mijn ideetjes doorgegeven en ze begreep precies wat ik wilde hebben. Mijn complimenten!

Eva Sluiter

Heb 2 taarten bij Lesly's taartentwist besteld. 1 voor de 14e verjaardag van mijn bonusdochter en 1 voor de 40e verjaardag van mijn vriend. Een echte meidentaart en een pikante borstentaart. Ze waren fantastisch mooi en ook nog eens heerlijk. Voortaan bestel ik(...)

Diana Speetjens

Ik heb voor het eerst een taart laten maken. Voor mijn zoontje ze verjaardag van minions. In 1 woord geweldig ik heb nog nooit zo mooie taart zien en zo lekker. Bedankt voor de super taart

Natascha

Wat een supermooie taart hebben wij gekregen! Boven al onze verwachtingen! De meiden waren superblij met hun 3D Ariel figuur. Prachtig versierd met mooie metallic fondant en parels, schelpjes en zeefiguren. Bijna te zonde om op te eten. Behalve mooi was de(...)

Natasha Krul

Heerlijke taarten! Goede service! De kinderen en het bezoek waren helemaal onder de indruk van hoe mooi ze eruit zagen!

Caroline

Geweldige taart voor de 4e verjaardag van onze zoon!
Super opgemaakt in Spider-Man thema en heerlijk, echt een aanrader!

Pieter

Gisteren heeft lesly's taartentwist onze taart geleverd. We zijn heel erg tevreden! Het zag er super uit en smaakte heerlijk! Top service! Zeker een aanrader!

Aroena Ghisai

Lesly heeft een super mooie zandkasteeltaart voor onze tweeling van 3 jaar gemaakt! Iedereen was onder de indruk! We komen de volgende keer zeker weer terug! Nogmaals dank!

Tessa Dijkstra

I came to know Lesley via cake bake love shop in Hague. They directed me to Lesley as they were fully booked. I was bit nervous initially as the design i wanted was bit complicated and i wanted the cake to look exactly how it was in the design. I was really(...)

Soumya Rajesh

had een gender reveal taart. alleen maar positieve reacties op de taart, sowieso hoe ie eruit zag maar ook de smaak was goed. en de kleur was niet te missen ? top!

Martina