Recensies

Gisteren heeft lesly's taartentwist onze taart geleverd. We zijn heel erg tevreden! Het zag er super uit en smaakte heerlijk! Top service! Zeker een aanrader!

Aroena Ghisai

Zulke lekkere taarten. Ik bestel nergens anders meer. Voor elke gelegenheid weet Lesly''s Taartentwist altijd wel een bijzondere taart te maken. Alles is mogelijk. Ze is zo vreselijk creatief. Ik geef haar meestal aan wat ik wil en zeg dan geef je eigen draai(...)

Bianca Talay

Super mooie geweldige taart voor de babyshower van mijn nichtje en ook nog overheeerlijk!!! Perfect verzorgd en bezorgd! Tot in de puntjes overal aan gedacht! Zeker een aanrader voor iedereen die een aparte en lekkere taart wil! Alles is mogelijk!

J.van den berg

Super mooie en lekkere verlovingstaart gekregen .. Ook erggg fijn geholpen ! Dankjewel en tot gauw!

Gule

Onze taart van afgelopen zaterdag 24/9 was heerlijk.
We hadden 3 lagen met alle drie verschillende vullingen....echt verrukkelijk.
En zoals toegezegd is onze bestelde taart niet ingestort met het warme weer.
Toppie en bedankt voor deze prachtige kunstwerk en(...)

Chaya Soedhoe

Heb 2 taarten bij Lesly's taartentwist besteld. 1 voor de 14e verjaardag van mijn bonusdochter en 1 voor de 40e verjaardag van mijn vriend. Een echte meidentaart en een pikante borstentaart. Ze waren fantastisch mooi en ook nog eens heerlijk. Voortaan bestel ik(...)

Diana Speetjens

Ik heb voor het eerst een taart laten maken. Voor mijn zoontje ze verjaardag van minions. In 1 woord geweldig ik heb nog nooit zo mooie taart zien en zo lekker. Bedankt voor de super taart

Natascha

Wat een supermooie taart hebben wij gekregen! Boven al onze verwachtingen! De meiden waren superblij met hun 3D Ariel figuur. Prachtig versierd met mooie metallic fondant en parels, schelpjes en zeefiguren. Bijna te zonde om op te eten. Behalve mooi was de(...)

Natasha Krul

Heerlijke taarten! Goede service! De kinderen en het bezoek waren helemaal onder de indruk van hoe mooi ze eruit zagen!

Caroline

Geweldige taart voor de 4e verjaardag van onze zoon!
Super opgemaakt in Spider-Man thema en heerlijk, echt een aanrader!

Pieter