Recensies

Ben al aantal jaren klant bij Lesly.
Ik kan niet anders zeggen hou het kort.
Super lekker ziet er prachtig uit altijd tevreden .ik kan niet anders zeggen dat ze een top taarten bakster is.
?

Patricia

Mijn zoon werd 3 en wilde graag mickey en minie-cupcakes. Ze waren prachtig en heerlijk en precies wat we ervan gehoopt hadden, echt het 'wow'-effect. Leuk voor de visite en kind was er dolblij mee. Verder waren ze prima verpakt en ik vond de hele afhandeling(...)

Nicole Gommers

Last minute toch besloten taart te bestellen en gelukkig was dat bij Lesly mogelijk. Wat een snelle service en wat smaakte de taart onwijs lekker. Bokkepootjes vulling is zeker een aanrader. Taarten bij Lesly zijn zeker ook een aanrader.

Sheena

Afgelopen zondag zo'n leuke en lekkere taart gehad van Lesly, dat ik gelijk voor de volgende verjaardag weer een taart en cupcakes heb besteld

Sheila

Super mooie angry bird taart , en smaakte overheerlijk !
Bedankt !

Patrick

Zeer creatief, klantvriendelijk, goede service, goede kwaliteit en erg lekker!
2 keer taarten besteld, beide keren fantastisch werk geleverd...

Seyhan Tunali

Ben al een aantal jaren vaste klant bij Lesly. Taarten van haar zijn super super lekker. Als ik een bestelling heb dan denkt ze altijd mee qua smaak uiterlijk etc. Ze is een schat en ik kijk nu al uit naar mijn volgende bestelling ? Heelveel succes met je taarten business ??

Ansje Jamal

Hele goede service! Erg vriendelijk, geduldig en vooral professioneel. Taart zag er prachtig uit en smaakte heerlijk!

Sonny

We waren erg blij met de taart! Hij zag er leuk en mooi uit, was nog op korte termijn te bestellen en smaakte heerlijk. Ook de afstemming was erg fijn.

Jeannette

Ik bestel inmiddels alweer 5 jaar taarten bij Lesly en zijn zo blij dat we haar destijds ontdekt hadden. De taarten zijn niet alleen prachtig en een waar kunstwerk. Ze smaken stuk voor stuk verrukkelijk. Geen wens gaat Lesly te ver, ze kan echt alles maken. Ik(...)

Nawal