Bruidstaarten Den Haag

Lesly’s Taartentwist presenteert een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden om uw droom-bruidstaart te verwezenlijken, volledig afgestemd op uw unieke stijl en budget. Of u nu een eigentijds, strak ontwerp wenst of juist een romantische uitstraling prefereert, Lesly’s Taartentwist staat klaar om u te begeleiden. Gelegen in Den Haag, bieden wij vakmanschap en expertise om ervoor te zorgen dat uw bruidstaart de onmisbare aanvulling vormt op de pracht van uw speciale dag. Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Lesly’s Taartentwist om uw wensen te bespreken en uw droom-bruidstaart tot leven te brengen.

Proeverij

Bij Lesly’s Taartentwist kunt u een bruidstaartproeverij boeken voor een bedrag van slechts €45,-. Gedurende deze proeverij bespreken we samen uitvoerig de details van uw gewenste bruidstaart en schetsen we een ontwerp dat naadloos aansluit bij uw visie voor de grote dag. Het ontworpen concept blijft eigendom van Lesly’s Taartentwist en wordt niet overgedragen indien de taart niet wordt besteld. Deze proeverij biedt u de mogelijkheid om de smaken en het ontwerp van uw bruidstaart tot in de kleinste details te bespreken, en zo te verzekeren dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw bruidstaartproeverij!

Bezorgen

Lesly’s Taartentwist biedt een bezorgservice voor uw bruidstaart. Binnen een straal van 10 km wordt de bezorging kosteloos verzorgd. Voor afstanden daarbuiten geldt een vergoeding van €0,65 per gereden kilometer, met een startbedrag van €35. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

 

Bruidstaarten Den Haag

Bewaren