Recensies

Het spektakel op de verjaardag van mijn 1 jarige zoontje - de onwijs mooi opgemaakte Vaiana taart met karakters.

Ik heb nu 3 taarten bestelt en elke keer weet leslie me weer te verrassen! Wat een top service en prijs kwaliteit klopt als een bus! De 3 d taarten zorgen echt voor een Eye catcher op elke verjaardag weer.

Hallo, ook ik wil graag even mijn enthousiasme kwijt over de taarten van Lesly. Dat het Lesly haar passie is merk je vanaf moment één, als je de taart met haar bespreekt! Vol enthousiasme komt Lesly met ideeën, voorbeelden, suggesties wat betreft smaak en niet onbelangrijk, het bespreken(...)

Ik bestel altijd mijn taarten bij Lesly's Taartentwist.
Taarten worden gemaakt naar wens, alleen zien de taarten er altijd mooier uit dan je verwacht.
Voor de smaken vraag ik altijd advies aan Lesly en deze zijn altijd perfect!
Mijn mooiste taart die bij Lesly is besteld was mijn(...)

Voor het eerst een taart en cupcakes besteld bij Lesly's en ben echt tevreden over alles! De cake smaakte niet te droog de vulling van chocola proefde zacht aan en prachtig versierd! Me zus kreeg tranen toen ze de taart zag voor der babyshower! Echt een aanrader en ook niet prijzig je krijgt(...)

De taarten waren heerlijk. En super mooi gemaakt. Er zaten zelf lichtjes op die je aan en uit kon doen!

Als je de show wilt stelen met een bijzondere en lekkere taart, is het absoluut een aanrader een kunstwerk bij Lesly's Taartentwist te bestellen!

Voor de tweede keer een taart laten maken en dit gaat zeker in de toekomst nog vaker gebeuren. De taart zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Topservice!

De taarten van lesly zijn niet alleen geweldig mooi, maar smaken ook nog is top! Ik heb al een aantal taarten besteld bij lesly, verjaardags taarten, Sinterklaas taart en laatst heb ik de cheescake met framboos geprobeerd , echt een aanrader, hemels zo lekker!!

Goede service en taarten zijn(...)

Dit was mijn eerste taart bij lesly en zeker niet de laatste, maar ik heb vaak haar kunstwerken gezien en geproeft bij mijn familie die zijn vast klanten bij haar. De taart was heerlijk en super schattig,,
Lesly kan elk smaak en thema realiseren, zeker een aanrader. Wat een talent heb je Lesly!!!

Wil jij zelf ook een recensie toevoegen?

Jouw mening betekent veel voor mij! Heb jij een goede, leuke, fijne of slechte ervaring met Lesly’s Taartentwist? Laat dan nu je mening achter.